torstai 3. lokakuuta 2013

Syysterkut2

Heipat piiiiitkästä aikaa, olis aika vähän päivitellä meidän tekemisiä!
Me ollaan Pepin kanssa treenattu agilitya todella ahkerasti,treenejä on "pahimmillaan" ollut 3kertaa viikossa ja siihen päälle vielä omatoimiset treenit. Ja kehitystä on tapahtunut hurjasti,ollaan ihan keppejä vailla kisavalmiita, ja tuntuu että Pepinkin into agilityä kohtaan on vaan vahvistunut.
Muutamissa mölli-kisoissa ollaan käyty ja jälkimmäisestä löytyy myös video-materiaalia.
Nyt siis suunnitellaan ensivuoden kisakalenteria,tälle vuodelle en enää aio lisenssiä hankkia,mutta heti tammikussa olisi tarkoitus startata viralliset! Fyssarille aattelin Peppiä kans viedä tämän vuoden puolella,ihan varmuuden vuoksi.

Nannan kanssa ollaan käyty kesän aikana kaksissa näytelmissä, Porissa ja Honkajoella. Tuloksina AVO ERI AVK4/AVK2. Ei mitään ihmeempiä tuloksia, mutta ei me luovuteta vieläkään, vielä pitäis Jyväskylässä ja Seinäjoella käväistä tämän vuoden aikana. Muuten Nanna on pyörinyt omatoimitreeneissä mukana, mutta tarkoitus ois Nannallekkin saada treenioikeus LAGU:lle niin päästäis kunnolla siihenkin hommaan kiinni pikkuneidin kanssa. Nanna kävi myös supermölleilemässä Jurvan mölli-kisois,ilman virheitä ja toiseksi taisi tulla.

Joo tosiaan ollaan nyt siis LAGU:lla Pepin kanssa ja tällä hetkellä ollaan mölli-ryhmässä,mutta täältä noustaan! Kesällä käytiin myös Minna Niskalan rata-ryhmässä 3 kuukauden ajan ja tuolla tuli kyllä opittua kaikenlaista,mentiin monimutkasempiakin ohjauskuvioita läpi ja treenattiin justiin niitä kunnon ratoja jotka oli välillä tosi vaativiakin.
Tuolla Pori KV:ssa kisailin JH:n SM-osarissa vakkari Nette-koikkerin kanssa ja oltiin JH3!!Jipiii,fiilis oli mitä mahtavin:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti