maanantai 22. huhtikuuta 2013

näyttelyitä,näyttelyitä ja luonnetestiä....

Taas on mennyt muutamat näytelmät ja aattelin niistä tännekkin vähän informoida.
Ensinnä Vaasa KV 13.4.2013:Tuomarina oli Jasna Matejcic Kroatiasta ja Nannan tulos oli AVO EH.
Nanna jotenkin ihmeellisesti oli jättänyt askeleita väliin liikkeessä,eli hypellyt.Tosi outoa kun ei tuollaista ole ennen ollut eikä nyt tuon jälkeen taas mitään,mutta näin tällä kertaa:)
Itse en siis kehän laidalla ollut kun Nanna kehässä oli,vaan olin JH:ssa.Kisakaverina tälläkertaa oli Ockra-grosse,aivan ihastuttava neiti ja yhteistyö toimikin todella upeesti! Vanhemmissa oli 40 kisaajaa ja tuomarina oli Hanna-Riina Aho,tosi nopea tuomari oli ja yksilöarvostelussa ei kysellyt muutakuin koiran iän. Mutta meidäthän otettii jatkoon(n.10 parhan joukkoon),mikä tuntuu ihan voitolta mulle!Ihan hirmusen ylpeä olen itestäni ja Ockrasta,kiitos vielä Sannalle kun sain lainata ihanaa Ockraa!
Ja sitten eilinen Kankaanpään ryhmänäyttely,tuomarina Pirjo Aaltonen ja Nanna AVO ERI AVK4.
Nanna meni tosi upeesti ja näytti trimmi ja kaikki niin hyvältä,pakko myöntää että odotukset oli korkealla,tyytyväinen kumminkin oon tuohonkin,se on jo jonkinlainen voitto kun saa sen ERI:n!



Kuvat Kankaanpäästä,Vaasassa kamera pysyi visusti laukussa:D
Olin muutes lauantaina luonnetestissä hommissa ja heräs semmonen idea,että miksen voisi tyttöjäkin luonnetestiin viedä!? Ihan mielenkiinnosta,eihän bichoneita oo testattu Suomessa kuin ihan muutama.
Mutta arveluttaa vain miten Nanna-herkkis sen kestäis,Peppi-kovapää taas varmaan naurais niille tuomareille jokka sitä yrittää pelätellä:D
Tää on nyt vielä iha ajatuksen tasolla,mutta jos jollakulla on kokemusta seurakoiran luonnetestiin viemisestä,niin kertokaa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti